Cauti casti in-ear personalizate?

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu ultimele oferte de casti pentru monitorizare LXear.

 

Ne mândrim tare mult cu artiștii ce au ales casti customizabile LXear. Fie ca ești solist vocal, basist, chitarist, toboșar sau alt instrumentist, trebuie sa încerci folosirea unor casti cu mulaj. Acestea îți vor oferi izolare fonică, in cazul unei casti de control pentru solist, confort și calitate audio de excepție. De ce casti personalizate? Găsești totul despre aceste casti profesionale aici.

Artiști consacrati folosesc castile personalizate LXear, monitoare ce devin indispensabile, folosite impreuna cu un sistem de monitorizare in-ear performant. A fost dragoste la prima ascultare, Fie ca au mai folosit sau nu casti de control. Cei ce au testat un sistem monitorizare in-ear LXear, știu despre ce e vorba. “ Aceasta casca pentru cantăreți este unică prin detaliile pe care le poate reda!”. Este doar una dintre confesiunile clienților noștri.

Acum si tu poti beneficia de siguranta pe care ti-o ofera un set de casti profesionale pentru monitorizare. Ca folosesti FLEX 1 sau, de ce nu, best-seller-ul LX3, vei scapa de toate problemele intalnite pana acum. Probele de sunet se vor scurta, oboseala de dupa concert va disparea, iar auzul tau nu va mai suferi. Cand ai ales o casca cu mulaj, ai ales si sa: nu mai faci probe de sunet interminabile, nu il mai auzi pe colegul ce insista sa ” se dea tare”, deoarece nu are casti de monitorizare adecvate, etc. Daca nu ai avut casti customizabile pana acum, cisteste aici de ce ai nevoie de un set.

LESS IS MORE! Primul lucru pe care il vei observa dupa ce ai casti pentru artisti: vei fi obligat sa reduci volumul. Asta va duce la control mai bun, respectiv reprezentatie mai buna, cat si o conservare a auzului. Vei renunta sa folosesti o singura casca in-ear, deoarece confortul maxim si odihna vor aparea doar daca porti ambele monitoare. Un mix stereo in sistemul wireless in-ear va duce experienta de la buna la extraordinara. Iti recondam sa ii ceri asta inginerului tau de sunet. Castile pentru concerte LX-ear iti vor schimba perceptia despre monitorizare.