Casti cu mulaj? Mai jos ai raspunsuri pentru cele mai frecvente intrebari adresate.

Daca ai alte nelamuriri, te rugam sa ne contactezi, folosind formularul de contact.

Puteți rezolva asta rapid, cu o vizita la audiologul local sau puteți să ne contactați și să faceți o programare.
Dacă veți decide să le faceți la un cabinet de audiologie, descărcați acest ghid și luați-l cu dvs.

 

Exemple de mulaje corect executate:casti cu mulajcasti cu mulaj

Puteți face o programare și sa vizitați showroom-ul nostru, unde puteți testa produsele, construite in varianta universala.
Stim cum este sa fii mereu pe drumuri si lipsit de timp, asa ca, daca esti disponibil in afara orelor normale de lucru, da-ne un email sau un telefon, si facem tot posibilul sa ne scrinzonizam cu orice fus orar.

Plasați o comandă pe site. După ce plasați comanda și efectuați plata, va trebui sa va faceti mulajele si sa ni le trimiteti.

De asemenea, verificați secțiunile Instrucțiuni pentru mulaje și secțiunea Plăți și livrare.

Dacă vă grăbiți, puteți să verificați opțiunea de „taxa de urgenta” atunci când comandați, iar moitoarele dumneavoastra in ear vor fi construite în 10 zile lucrătoare.

Consultați secțiunea Ghidul utilizatorului pentru detalii.

Oferim o garanție de 1 an pentru componentele electronice și o garanție de 30 de zile pentru shell, dacă este o problemă de fit. Vedeți mai multe detalii în secțiunea Garanție.

Asigurați-vă că le probati cat mai curand, dupa receptia comenzii. Avem o garanție de reparație de 30 de zile, pentru refit sau fine ajustari ulterioare. Trebuie doar să ne spuneți exact ce pare a fi problema, să le trimiteți și vom face ajustările. În funcție de reglajele ce trebuiesc facute, le veți avea înapoi cât mai curând posibil.

Puteți încărca un fișier (.PNG sau .PSD) atunci când începeți configurarea modelului dvs. și vom încerca să îl facem. Ne plac provocările! Dacă fișierul trimis nu respectă cerințele noastre, vom încerca să găsim împreună o soluție.

Culoarea afișată poate varia de la produsul final.  Fiecare produs este unic și personalizat, iar echipa noastră este pregătită să vă ofere cea mai bună opțiune pentru casti personalizate.

Căștile cu mulaj sunt doar pentru urechile tale si atat. De aceea NU avem o politică de returnare. Uitați-vă la detaliile Garanției.