Despre noi

LX-EAR a luat naștere în anul 2016, din dorința de a duce la un alt nivel piață locală de monitoare In ear custom. Un inginer de sunet a pus bazele micii afaceri, care a luat amploare în ultimii ani, impunându-se cu celebrele monitoare în-ear pe piață locală și internațională de căști pentru artiști și audiofili.

Căștile cu mulaj LX-EARsunt fabricate prin tehnologia 3D, folosind echipamente de top, în cel mai bine dotat laborator de 3D printing local. Confortul și calitatea audio sunt obținute în urmă unor îndelungi studii și teste aprofundate, efectuate de specialiștii LXear de-a lungul anilor.

În producția de căști personalizate LX-EAR se folosesc materiale premium, rășini biocompatibile și materiale made în US. Difuzoarele folosite sunt de cea mai bună calitate, produse special de către cel mai important producător din lume.

Cum se fabrică Monitoarele In Ear LX-EAR

Știm că ceea ce auzi este esential pentru a avea cea mai bună experiență și pentru a transmite toate acestea si publicului.

Monitoarele In Ear te vor ajuta să dai randament maxim în timpul concertelor sau doar să te bucuri de muzică.

Dacă ești cântăreț profesioniști sau dacă abia acum faci primii pași în această lume, castile in ear personalizate iți vor oferi cea mai bună calitate a sunetului și control, și iți va face prestatia excelentă.

Fiecare audiolog iti va spune că urechile noastre sunt foarte diferite ca forma și patern auditiv. Exact asta vei obține de la noi – ceva diferit, dar totusi premium.

Primul monitor custom in-ear flexibil și discret din lume

LXear a introdus pentru prima oara monitoarele discrete din material flexibil.

Ideale pentru orice aplicație și având un design aparte, aceste au devenit rapid un accesorriu nelipsit pentru utilizatori de rând, pe scenă sau pe platourile de emisie ale televiziunilor.

Fiind extrem de robuste și rezistente, practic indestructibile, și oferind siguranță maximă și confort mult superior monitoarelor clasice, acestea sunt tot timpul o opțiune chiar și pentru marii artiști.

Rulează videoul