Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate descrie informațiile pe care le colectăm, modul în care sunt utilizate și practicile LX-EAR în ceea ce privește securitatea informațiilor.

Pentru a utiliza acest site, trebuie să citiți și să acceptați aceste reguli în întregime. Continuarea vizitei acestui site implică faptul că sunteți de acord cu aceste reguli.

Colectarea informațiilor

Atunci când faceți o comandă pe site-ul nostru, vă solicităm următoarele informații personale: nume si prenume / numele companiei,numere de telefon, adresa de email, adresa de livrare

Când vizitați site-ul nostru, vom colecta automat adresa IP, ora și data vizitei, tipul de browser utilizat și paginile pe care le-ați accesat. Aceste informații sunt înregistrate, procesate și nu sunt trimise unor terțe părți. Putem plasa un cookie care să vă faciliteze identificarea ca vizitator frecvent sau client atunci când vă întoarcem pe site-ul nostru.Confidențialitatea și securitatea datelor cu caracter personal LX-EAR certifică faptul că respectăm drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, cu modificările și completările ulterioare.

Toate datele și informațiile furnizate de clienți și colectate de www.inear.ro, atât la momentul înregistrării pe site, cât și ulterior, sunt absolut confidențiale. Aceste date sunt necesare și vor fi utilizate exclusiv pentru a furniza serviciile și produsele noastre (confirmarea comenzii, notificările, factura, livrarea).

Nu vom dezvălui niciuna dintre informațiile dvs. personale de identificare altor persoane sau companii, cu excepția următoarelor cazuri: in baza cererii autoritatilor competente; dacă o persoană sau firmă cumpară compania;
terților care efectuează servicii în numele nostru (cum ar fi procesatorii de plăți electronice), dar care fac obiectul unui contract de confidențialitate cu privire la protecția informațiilor.

Confidențialitatea se extinde și la fișiere, e-mailuri, baze de date sau orice alte informații încărcate sau create pe serverele LX-EAR.

În cazul unei plăți Visa sau MasterCard, detaliile cardului dvs. sunt introduse direct în sistemul de procesare aprobat de Visa sau MasterCard și nu apar informații despre card. Orice încercare de a accesa datele personale ale altor persoane, de a modifica conținutul site-ului fără a avea acest drept sau de a afecta performanța serverului va fi considerată o încercare de fraudă și va declanșa urmărirea penală împotriva celor responsabili.